Чудово, коли смачне ще й гарно, адже тоді його хочеться з'їсти ще більше. Розповідаю про те, як я прикрашаю свою випічку.
Можна прикрасити торт желе. Для того, щоб приготувати його правильно (щоб воно не тануло на поверхні кондитерського виробу і тримало форму), промийте желатин в холодній воді, відкиньте його на ситечко або складену вчетверо марлю, і замочіть на 2 години в холодній кип'яченій воді. Желатин набубнявіє, і до нього треба буде додати цукор і лимонну кислоту. Після цього нагрівайте желатин до кипіння, видаліть піну, проваріть на повільному вогні ще 5 хвилин, постійно помішуючи, і охолодіть до 40-60 градусів.
Потім додайте відповідний за кольором барвник і сироп або ароматизатор, а можете влити трохи лікеру. Незастиглому желе розлийте в кілька блюдечок (максимально рекомендована мною товщина 1 см). Коли желе застигне, наріжте його на шматочки потрібної форми і використовуйте для прикраси вашої випічки. Якщо ви хочете продемо
...
Читать дальше »