Главная | Регистрация | Вход | RSS
Понедельник, 14.07.2025, 14:48
Приветствую Вас Гость

Мой сайт

Главная » 2014 » Август » 16

Чудово, коли смачне ще й гарно, адже тоді його хочеться з'їсти ще більше. Розповідаю про те, як я прикрашаю свою випічку.
Можна прикрасити торт желе. Для того, щоб приготувати його правильно (щоб воно не тануло на поверхні кондитерського виробу і тримало форму), промийте желатин в холодній воді, відкиньте його на ситечко або складену вчетверо марлю, і замочіть на 2 години в холодній кип'яченій воді. Желатин набубнявіє, і до нього треба буде додати цукор і лимонну кислоту. Після цього нагрівайте желатин до кипіння, видаліть піну, проваріть на повільному вогні ще 5 хвилин, постійно помішуючи, і охолодіть до 40-60 градусів.
Потім додайте відповідний за кольором барвник і сироп або ароматизатор, а можете влити трохи лікеру. Незастиглому желе розлийте в кілька блюдечок (максимально рекомендована мною товщина 1 см). Коли желе застигне, наріжте його на шматочки потрібної форми і використовуйте для прикраси вашої випічки. Якщо ви хочете продемо ... Читать дальше »

Просмотров: 8278 | Добавил: tudeat | Дата: 16.08.2014

Меню сайта

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Август 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0